Ilmoitukset‎ > ‎

Saaren koulun liikennejärjestelyt jättöpaikalla

lähettänyt Admin Saari 12.11.2017 klo 22.53   [ päivittänyt 13.11.2017 klo 7.40 Jari Paksuniemi ]

• Saaren koulun saattoliikennejärjestelyihin on tehty muutoksia (kartta ohessa).

Pysähtyminen tapahtuu tästä eteenpäin jättöpaikan oikeassa reunassa. Jättöpaikan lopusta on varattu 12 m alue koululaiskuljetuksille (merkitty liikennemerkein).

Jättöpaikalla liikenne on yksisuuntaista ja oppilaat jätetään aina turvallisesti oikeaan reunaan reunakivellä rajatulle kävelyalueelle. Näin oppilaat eivät missään tilanteessa kulje autojen joukossa. Ainoat jalankulkijoiden risteämiset saattoliikenteen kanssa tapahtuvat kantatien jalankulku- ja pyörätien liittymien kohdalla, jossa autoliikenne on väistämisvelvollinen.

Saattoliikenteen vasemmassa reunassa (Kuusamontien puolella) on Pysähtyminen kielletty –merkki osoittamassa, ettei sille puolelle saa pysähtyä.

Saattoliikenteen ruuhkautumisen välttämiseksi toivotaan huoltajilta harkintaa kuljetustarpeesta ja sujuvaa liikennettä edistävää toimintaa jättöpaikalla. Jättöpaikka on tarkoitettu saattoliikenteelle, ei pidempiaikaiselle pysäköinnille.

Ystävälisin terveisin Jari Paksuniemi, rehtori